Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kaszáspók (a halál kaszája...)

Divatozók

Minden évben visszatérő téma, ahogy beköszönt a nyár, legalább 6-8 önjelölt, divat és viselkedés szakon végzett blogger osztani kezdi az észt a "magyar" turistákról. Aki szerintük bunkó és ízléstelen. (Teccikérteni an bloc. a magyar turista mind ilyen, nincs kivétel)
Akár egymás böffeneteit is kopizhatnák, merthogy szinte szóról-szóra ugyanaz a téma.

1. zokni-szandál "kombó". (Ezt a "kombó" szót használja mindegyik, és minimum egy erőteljes fülhúzást de inkább egy bütyökkel történő pofánbaszást megérdemelne az, aki ezt az ízléstelen és magyartalan szót kitalálta és hangoztatja. Mert letörne a keze meg a szája ha párosítást, kombinációt esetleg simán a "zoknit szandállal" kitételt használná)

Először is: Az a bizonyos "ergonomikus" szandál, ami a mellékelt képeken szerepel zoknival is gusztustalanul néz ki, zokni nélkül pedig - láttatva a viselő bütykös, koszos és gombás lábkörmeit - egyenesen undorító.

De térjünk ki a szandálra: Érdekes módon senki nem azt kifogásolja hogy miért létezik egyáltalán ilyen gusztustalan, szandálnak nevezett förmedvény. Amiben a legszebb legigényesebben pedikűrözött láb is visszataszítóan mutat. Merthogy a talp-rész úgy néz ki mintha traktorgumiból alakították volna ki, a pánt meg leginkább valami ipari spaniferre emlékeztet.

Kulturált, normális ízlésű ember ilyent nem húz a lábára sem zoknival, sem pedig anélkül. Kulturált, ízléssel rendelkező ember olyan szandált visel ami nem csak hogy viselhető zoknival, hanem - és itt fordul meg a dolog - kifejezetten zoknival viselendő.

Mert a kulturált, magára adó férfiember kizárólag strandon, esetleg üdülőhelyen teszi közszemlére a meztelen
lábfejét, de városban, pláne munkahelyen semmiképpen sem.
Szóval és tehát, kulturált férfiember csakis hosszúnadrággal, és kizárólag zoknival visel szandált, de csakis igényes és ízléses szandált, nem pedig a fentebb említett förtelmet.

2. Övtáska. A magát okosnak és a tuti megmondójának képzelő divatblogger előkelően lefitymálja kiröhögi, kigúnyolja, és prosztóságnak tartja az övtáskát. Hogy miért? - Csak.

Meg az övre fűzhető telefontok is: - Hűdebéna.

Ja, hogy az övtáska praktikus, elfér benne a pénztárca, a kisebb de fontos cuccok, nem kell kézben cipelni, a telefontokban meg védve van a telefon és könnyű egy mozdulattal hozzáférni? Söpörjük le az asztalról de csuklóból az ilyen érveket...

Prosztó és ciki - Kész.

Hagyjuk csak el a buszon, villamoson a kézitáskát, vágjuk csak zsebre a telefont a kulcscsomó mellé, hadd kopjon, karcolódjon, piszkolódjon - Nem kár érte. Úgyis kéthavonta új mobiltelefont vesz aki ad magára és
igényes. 

 

Nem pedig divatjamúlt prosztó...